Salsa vibrator fra we-vibe

We-Vibe Salsa

We Vibe Salsa er en ny og forbedret version af den traditionelle klitoris-vibrator. Den er lille, diskret og elegant i sit design, samt meget effektiv med dens kraftfulde vibrationer som den leverer, og så er den oven i købet også genopladelig, så du skal ikke tænke på batterier til den. Se alle We-Vibe produkter på Elodea.dk

Salsa er perfekt for både alene tid eller tid sammen med din partner. Spidsen på Salsa kan være til stor hjælp for dem, der har svært ved at lokalisere stimulation, mens siderne på Salsa kan bruges til dig, der ønsker virkelig bred stimulation ud over et større område. Salsa er lille nok til at du kan bruge den under samleje, hvilket gør den perfekt til ekstra stimulation under sex og dermed mere nydelse til dig.

Salsa-vibrator-3-farver

Salsa er utrolig nem at betjene, med dens simple betjenings knap i bunden af vibratoren. For at tænde og slukke vibratoren skal du blot holde knappen nede i 2 sekunder og så er den i gang, det er på samme knap du nemt og hurtigt kan skifte imellem de 8 forskellige vibrations niveauer som We Vibe Salsa har: 4 hastigheder og 4 mønstre, så der skulle være noget for enhver smag.

Vibratoren er nem at rengøre, da den er helt vandtæt og kan derfor let vaskes ren under vandhanen med varmt vand. Vi anbefaler dog at du også bruger let sexlegetøjs rengøringsspray til Salsa, for at opnå den mest optimale hygiejne.

Salsa-Packaging

We-Vibe Salsa kan forkæle dig i helt op til to timer på en enkelt opladning, alt efter hvilket program du har valgt at bruge. We-Vibe Salsa er let at oplade med den medfølgende magnetiske oplader.

Salsa vibratoren er lavet af PC-ABS plast og er 100 % phthalat-fri. We-Vibe Salsa leveres med oplader, samt med en lille opbevarings pose.

 

We- Vibe Salsa funktioner:

-          kraftfuld vibrator (lydsvag).

-          8 forskellige vibrationsindstillinger.

-          100 % vandtæt.

-          Diskret design.

-          Simpel betjenings knap.

-          Op til 2 timers vibrationer på en enkelt opladning

-          Hurtig opladning kun 90-minutter.