Tango klitoris vibrator fra we-vibe

Tango

We-Vibe Tango – som den sensuelle dans Tango, kan denne vibrator lave forførende temposkift!

Tango er perfekt til dig, der ønsker en lille kompakt og sensuel kraftfuld klitoris-vibrator, så er We-Vibe Tango bullet vibrator med dens elegant designet læbestift form, klar til at levere en bred vifte af spændende vibrationer, hastigheder og mønstre. Så med dens 8 forskellige vibrations muligheder, er du næsten sikker på at du kan finde det mønster, der passer til dig. Den er genopladelig og vandtæt, denne vibrator er ideel til solo leg, men kan også sagtens bruges sammen med en partner til forførende forspil! Se alle We-Vibe produkter på Elodea.dk,  her kan du få We-Vibe til lavpris!

tango-vibrator-pink

Denne We-Vibe Tango Lipstick vibrator gør det sjovt at forkæle dig selv med dens nydelsesfulde vibrationer, tilsæt evt. lidt glidecreme for at få en ekstra glat stimulation med Tango.

Tango er genopladelig, og kan leverer op til 2 timer af intens nydelse og er fuldt opladet efter blot 90 minutters opladning. Den er også 100% vandtæt, så du kan derfor sagtens tag denne slanke læbestift formet vibrator med i badet. Dens lille diskrete størrelse gør den ideel til at have med når du er ude og rejse.

Tango-vibrator-fra-we-vibe-Packaging

klitoris-vibratoren har en enkel trykknap placeret i bunden af vibratoren, som driver de 4 vibrations hastigheder. Tryk en gang for at tænde og derefter kan du gå gennem de fire hastigheder og fire mønstre: lav hastighed , medium hastighed , høj hastighed , ultra hastighed, drille, bølge, puls og rytmisk cha-cha. For at stoppe, skal du blot holde knappen nede i to sekunder.

Tango måler 8 cm i længde med en diameter på ca. 1,6 cm på det bredeste sted. Vibratoren er lavet af hud- venlig ABS plast og opfylder strenge sundheds-og forbruger- sikkerhedsstandarder.

Det er nem at rengøre, dens elegant kurvede form, da den er vandtæt.

We- Vibe Tango funktioner:

-          kraftfuld vibrator, men lydsvag.

-          8 spændende vibrationsindstillinger.

-          Helt vandtæt.

-          Diskret og rejsevenlig.

-          Simpel trykknap kontrol.

-          Op til 2 timers leg på en enkelt opladning.

-          Hurtig opladning kun 90-minutter.

 

Besøg den officielle Canadiske webside på: we-vibe.com