thrill vibrator fra we-vibe

Thrill

Thrill fra We-Vibe er en solo-vibrator til dig der ønsker at forkæle dig selv med dobbelt stimulering på både klitoris og G-punktet på samme tid! We-Vibe Thrill er et virkelig powerfuld og revolutionerende stykke sexlegetøj (vibrator), der er designet til at hjælpe kvinder til bedre orgasme. Dens meget ergonomiske form arbejder i synk med kvindens krop, det giver dermed en mere intens stimulation på hendes G-punkt og klitoris. Styrehåndtaget lader hende nyde perfekt positioner, samt komplet komfort og giver hende total kontrol over tempo, tryk og vibrationerne.

We-Vibe Thrill er til solo-brug, da vibratoren er større og mere kræftfuld end de andre we-vibe vibratorer, så der er ikke plads til at en partner kan trænge ind imens du bruger Thrill til klitoris og G- punkt stimulation, men er du vild med power, vil du elske at lege med Thrill alene. Læs mere om alle We-Vibes produkter på Elodea.dk

fordele-ved-thrill-we-vibe

Du styrer dens vibrationer på knappen, som sidder på enden af vibratoren. Med et tryk på dens enkelt knap, kan du så vælge imellem 8 forskellige vibrations funktioner, indtil du finder det program der passer til dit humør – fra lav hastighed til ultra-hurtige vibrationer eller et glædeligt mønster. Uanset dit humør, vil Thrill kunne leverer kraftfulde og intense vibrationer.

Thrill er fremstillet i medicinsk silikone af høj kvalitet, samt kvalitet ABS-plast på den flade som rører klitoris ved brug, det sikrer en mere intense stimulation på klitoris. Du kan føle dig tryg og sikker ved at bruge Thrill fra We-Vibe, da der er tale om et stykke sexlegetøj af meget høj kvalitet.

Vibratoren giver op til 2 timers leg på en enkelt opladning, som kun tager 90 minutter, så er den klar til leg igen. Thrill oplades ved hjælp af den medfølgende USB-oplader, som kan tilsluttes din computer eller via medfølgende USB strøm stik adapter. Vibratoren er desuden vandtæt, så du kan derfor også nydes under bruseren.

Thrill har vundet adskillige anerkendelser siden sin debut.

Thrill har vundet flere forskellige Awards:

• Best Female Product – 2013 ETO Awards
• Most Innovative Pleasure Product – 2013 Adultex Awards
• Powered Pleasure Product of the Year – XBIZ 2013
• Highest Potential Product – eroFame 2012

 

We- Vibe Thrill funktioner:

-          100% vandtæt.

-          USB-opladning.

-          8 vibrationsindstillinger.

-          Miljøvenligt og krops- sikke.

-          Simple én knap styring.

-          90-minutters opladnings tid.

-          Op til 2 timers spil på en enkelt opladning.

 

 

Review; We-Vibe Thrill

The Thrill er blevet en af ​​mine foretrukne sexlegetøj. Jeg er meget let at behage og en følsom bruger, så en masse af det legetøj, jeg ejer fungerer godt for mig. Men jeg synes dette sexlegetøj er en af de bedste vibrator til solo brug, som jeg har prøvet. Jeg har aldrig været i stand til at give mig selv en sprøjte orgasme med et stykke legetøj, min mand kan, men jeg kan bare aldrig finde den rigtige vinkel, indtil jeg prøvede dette legetøj. Hvis den bruges i den helt rigtige vinkel giver dette stykke sexlegetøj mig de mest fantastiske orgasmer.

Læs hele anmeldelsen på engelsk her.

 

 

Besøg den officielle Canadiske webside på: we-vibe.com