Touch klitoris vibrator fra we-vibe

Touch

We-Vibe Touch er en fantastisk vibrator! Kompakt, blød, perfekt formede og samtidig opladelig, det er da heller ikke uden grund at Touch vandt en test på side6.dk, som den bedste klitoris vibrator i 2013. Se prisen på elodea.dk, de har altid lave priser på We-Vibe´s produkter.

Vibratoren kan bruges til stimulering af både ham og hende. Nyd dens sensuelle vibrationer via dens afrundede spids, for ultra- spændende og spot-on kontakt, og en super sanselig bølge af nydelse, der kærtegner alle de rigtige steder, på alle de rigtige måder. Nyd Touch med din partner, eller hold den hemmelig og nyd Touch for dig selv!

We-Vibe Touch har 8 kraftige vibrationer, der sikrer en endnu bedre stimulerende oplevelse, tak og være dens fantastiske udformning, som gør det nemmere at ramme plet, uanset hvor på kroppen den bruges.

Touch-vibrator-lilla-Packaging

Touch er utrolig nem at styre med sin ene knap i bunden, for at tænde og slukke skal der blot holdes på knappen i 2-3 sekunder, der efter kan du skifte imellem dens 8 forskellige vibrations styrker ved at trykke kort på knappen igen.

We Vibe Touch er indkapslet i 100% medicinsk silikone, og den oplades med en magnetisk oplader som medfølger.

Touch er også 100 % vandtæt og kan derfor tages med i badet. Det er let at rengøre Touch bare vask den i varmt vand eller brug let sexlegetøjs rengøringsspray, så opnår du det bedste hygiejniske resultat.

We-Vibe anbefaler, at du bruger en god vandbaseret glidecreme til Touch, da det vil give en bedre glide evne og føles dermed mere lækker mod huden.

 

 

We- Vibe Touch funktioner:

-          Lydsvage vibrationer .

-          8 kraftige vibrations indstillinger.

-          100 % vandtæt.

-          Kompakt og diskret design.

-          Brugervenlig betjenings knap.

-          Op til 2 timers vibrationer på en enkelt opladning.

-          Kun 90-minutter om at oplade.