we-vibe 2 par vibrator fra we-vibe

We-Vibe II

I 2010 blev We-Vibe II kåret til ”Sex Toy of the Year for Couples” og desuden har den modtaget en EROTIXXX Award i 2011 for det mest populære sexlegetøj i verden.  Med 9 kraftfulde vibrations funktioner er We-Vibe II en unik klitoris og G-punks vibrator, som kan bruges alene eller sammen med en partner, mens I elsker og vil dermed kunne give jer begge to en mere intens oplevelse under samleje. Her kan du købe We-Vibe

We- VibeII har et unik innovative design som giver mulighed for både ekstern og intern stimulation hos kvinden, det vil sige at We-Vibe 2 rammer både klitoris og g-punktet samtidigt og kan bruges til både solo leg og sex med en partner, hvor han trænger ind mens hun har we-vibe 2 sat op. We-Vibe 2 er derfor ideel til par der ønsker mere intens sex, da den kan tilfredsstille jer begge med dens 9 kraftfulde vibrationer, som går fra blid til kraftig eller pulserende. We-Vibe 2 stimulerer både G-punkt og klitoris hos hende. We-Vibe 2 er ikke særlig stor så der er nok plads til, at han kan trænge ind i hende og samtidig mærke både hende og vibratorens intense vibrationer.

Par-vibratoren har to kraftige motorer med 9 hastigheder / mønstre, som kan leverer optil 2 timers uforglemmelig stimulation på en enkelt opladning.

We- Vibe II er fremstillet af medicinsk kvalitet silikone som gør at dens overflade er dejlig blød at røre ved og fleksibel, så den passer til kvindens form, hvilket gør den komfortabel og let at bruge.

vibratoren har en meget diskret størrelse, på 2 x 8 cm ca.16cm lang (totalt) og en bredde på ca.2,8cm. We-Vibe2 vejer kun 60 gram. Dens lille størrelse gør We-Vibe 2 ideel til at tage med når du skal ud og rejse, desuden er den også vandtæt!

Den er oven i købet genopladelig og kan prale af sin power fulde dual motorer som giver dual stimulation på alle de rigtige steder for både manden og kvinden!

 

We- Vibe 2 funktioner:

- 2 lydsvage vibrationsmotorer til klitoris- og g-punkts stimulation.

- 9 vibrations hastigheder og mønstre.

- Oplader (med EU stik).

- Optil 2 timers leg på en enkelt opladning.

- Vandtæt.

- Medicinsk silikone.

 

Besøg den officielle Canadiske webside på: we-vibe.com