We-vibe 3 par vibrator fra we-vibe

We-Vibe III

Verdens mest populære par-vibrator er blevet bedre! Nu 40% mere kraftfuld og nu også med en trådløs fjernbetjening som gør at du og din partner har mulighed for at tage jeres frække leg med ud af sengen, og prøve at eksperimentere i al offentlighed, hvor han med fjernbetjeningen tager kontrollen over vibrationerne, imens du nyder de kraftige og lydsvage vibrationer fra We-Vibe 3.  klik her for at finde forhandler af We-Vibe sexlegetøj.

We-Vibe 3 er en forbedret udgave af den klassiske klitoris / G- punkts vibrator også kaldt We-Wibe 2. Denne nye forbedrede udgave er designet til at gøre din og din partners elskov endnu bedre og sjovere, da den er 40 % kraftigere end forgængeren.

We-Vibe 3 med lader og fjernbetjening kan købes hos elodea.dk

Par-vibratoren er lavet af smidig, medicinsk silikone af høj kvalitet. Den super- kraftfulde vibrator er til stimulation af klitoris og gør We- Vibe 3 til en unik par oplevelse, som har begejstret par verden over, da den har en lige så intens vibrator, til at stimulerer G-punktet mens I har sex sammen og han også får glæde af we-vibe3´s  vibrationer.

We-Vibe 3 er slank nok til at han kan trænge ind, så der er både plads til We-vibe og ham mens I har elskov. Påfør rigeligt vandbaseret glidecreme for at gøre oplevelsen endnu mere glat og sensuel.

We-Vibe 3 fungerer perfekt som en fjernbetjent vibrator-æg, uanset om du ønsker at forkæle dig selv i håndfri solospil eller give din partner ansvaret for din nydelse.

I kan eksperimentere med hele 6 forskellige vibrationsindstillinger, indtil I finder det perfekte mønster, så lad de dobbelte vibratorer tage dig til nye højder af nydelse og samhørighed for begge parter.

Den er helt vandtæt , så du kan dele fantastiske vild lidenskab med din partner i badet, under bruseren for en våd og fræk oplevelse, end nogensinde før – og at den er vandtæt gør rengøring til en leg!

We- Vibe 3 funktioner:

- 2 lydsvage motorer til klitoris og G- punkts stimulation.

- Trådløs fjernbetjening med 3 meter rækkevidde eller manuel betjening.

- 6 vibrationsindstillinger.

- 2-i- 1 oplader dock (med EU stik).

- Op til 2 timers leg på en enkelt opladning.

- 100% vandtæt.

- 100% medicinsk silikone.

 

Review: We-Vibe 3

Samlet set vil jeg absolut anbefale We-Vibe 3 til alle der er på udkig efter en flot, let at bruge og miljøvenlige vibrator.

Online magasin My Sex Professor giver We-Vibe 3 en hyldest review. Læs mere her!