We-Vibe 4 par-vibrator fra we-vibe

We-Vibe 4

Denne nye vibrator har gennemgået omfattende produkt forskning, i samarbejde med sexologer og sexforskere, samt forbrugere testning af produktet, alt dette har ført til den mest avancerede We-Vibe til dags dato, og kan købes her.

We-Vibe4 med sloganet ”Great Sex, Now Better” er en helt ny par-vibrator fra We-vibe, som tager par-sex til helt nye højder af intime nydelse og glæde for begge. Verdens mest populære par-vibrator, har fået helt nyt design som giver en bedre pasform og dermed mere behagelig at bruge. Derudover har We-Vibe 4 også øget intensitet af vibrationerne og med et helt nyt Echo mode som med sine kontara vibrationer holder sig selv på plads og stimulere de helt rigtige steder. Du får det bedste af det bedste med denne nye par-vibrator fra We-Vibe. Det smarte ved We-Vibe 4 er at hun kan bære den under samleje for ekstra stimulation af hendes klitoris og G- punkt, da den har 2 vibrations motorer, en i hver ende, som let kan styres på den medfølgende fjernbetjening.

we-vibe-4-lilla-og-pink

Vibratorens overflade er lavet i et lækker mat medicinsk silikone materiale, som er blød og føles behagelig dejlig mod huden. We- Vibe 4 fås i to forskellige farver, lilla og pink. Som nåde nyt er det muligt at skifte batteriet i den medfølgende fjernbetjening, da den bruger et CR2032 batteri, samme batteri der typisk bruges i køkken og badevægten og kan købes næsten alle steder, f.eks. hos elodea.dk hvor du også kan købe den nye We-Vibe4 og de andre We-Vibes til rigtig gode priser. Selve vibratoren har indbygget et genopladelig lithium batteri som kan leverer ca. 3 timers fantastisk vibrationer til din leg på en  6 timers opladning.

We-Vibe 4 har 6 forskellige vibrationsprogrammer (modes) til at forkæle dig og din partner med, så I kan opnå endnu større nydelse under sex! Dens helt nye Echo mode, der skiftevis stimulerer g-punktet og klitoris ved at veksle imellem dens 2 kræftfulde vibrations motorer.

Dens 6 fantastiske vibrations modes kan også styres med den smarte medfølgende fjernbetjening, frem for at styre vibrationerne på selve We-vibe vibratoren. Det gør legen sjovere og lettere, da I får mulighed for lettere at tilpasse intensiteten på de forskellige programmer. Det gør også at den kan bruges til fræk leg, hvor han f.eks. styre vibratoren på afstand, måske endda på en tur ude i det vilde natteliv!

Vibrations-programmer:

vibration_modes

 

 

Review: We-Vibe 4

Jeg tror, we-Vibe fik alt helt rigtigt denne gang med we-vibe 4…. Hvis du kan få orgasme ved at holde en vibrator på plads mod din klitoris, så tror jeg, du vil virkelig nyde We-Vibe 4. Jeg er absolut tilfreds med We-Vibe 4, og jeg synes det er en fantastisk måde at tilføje noget nyt til vores repertoire, som vi begge kan nyde.

Læs Dizzygirl og Dizzyguy´s review her!

 

Besøg den officielle Canadiske webside på: we-vibe.com